Yin & Yang Yoga

Relaxed & actief

Prachtige zacht, heerlijk relaxed . Maar ook energie opwekkend en meditatief.

Yin betekent dat je houdingen 3 tot 5 minuten vasthoudt, waardoor spieren de tijd krijgen zich te ontspannen. Zodoende krijgen de minder elastische delen van je lichaam, zoals bindweefsel, pezen, ligamenten en botten de kans zich te ontspannen, herstellen en versterken. Souplesse en lenigheid ontstaan zo als vanzelf.

Yang betekent dat je houdingen in een hoger tempo uitvoert waardoor er een flow van beweging ontstaat.

De combinatie is subliem!

Deze yogavorm wordt momenteel niet gegeven. Excuses.

Fysieke & mentale balans

Yang impliceert gedisciplineerd bewegen, in tempo. Spiergroepen zijn aan het werk. Het vraagt kracht, coördinatie, conditie en balans.

Yin betekent rust en verdieping. Het vraagt om loslaten van spieren, zodat er zachtheid kan ontstaan in andere onderdelen van je lichaam, zoals bindweefsel, pezen en gewrichten.

Yin & Yang = werken aan een evenwichtig bestaan, zowel fysiek als mentaal.

Afwisselend

Yin staat voor rust, Yang voor dynamiek. Deze les is een mooie mengelmoes van actieve en rustige fysieke houdingen, waarbij er tevens aandacht is voor ademhaling, mindset, ontspanning en meditatie.

Yin & Yang is geschikt voor jong en oud, man en vrouw, flexibel en niet-flexibel, nieuwkomers en heel ervaren. Ook als je blessures hebt, fysieke of geestelijke belemmeringen kent of zwanger bent is Yin & Yang geschikt. Elke houding is namelijk aan te passen zodat iedereen kan meedoen.

Ja, ik kom graag een proefles Yin & Yang Yoga volgen

YogaParts neemt hiervoor contact met je op

Een proefles kost € 17,50

0 + 7 = ?