Stress Relief

Rust & veerkracht

Stress Relief brengt rust, overzicht en veerkracht. Je wordt op meegenomen in allerlei oefeningen op het gebied van lichaamsbeweging, ademhaling, gedachten-beheersing, focus, ontspanning en meditatie. Mindfulness ligt vanzelfsprekend ingesloten. Stress Relief wordt heel gemakkelijk onderdeel van je leven, omdat je de voordelen meteen merkt.

In Bornerbroek (in combinatie met andere rustige yoga-elementen)

 

Complete yogabeleving

Stress Relief houdt je op allerlei vlakken gezond en vitaal. Op een zachte en milde manier onderhoud je lichaam en geest, de houdingen zijn rustig en klein. Een ontspannen, laagdrempelige yogavorm en daardoor sinds jaar en dag de favoriet van vele trouwe yogini’s en yogi’s. Aanrader!

Voor iedereen

Geschikt voor jong en oud, man en vrouw, flexibel en minder-flexibel, nieuwkomers en heel ervaren. Iedereen heeft zo zijn eigen reden om wekelijks te komen, maar iedereen ervaart uiteindelijke hetzelfde: weg van de waan van de dag, een moment voor jezelf.

Ook als je blessures hebt, fysieke of geestelijke belemmeringen kent of zwanger bent is Stress Relief uitermate geschikt. Elke houding is aan te passen, zodat je altijd kan meedoen.

 

Ja, ik kom graag een proefles Stress Relief volgen

YogaParts neemt hiervoor contact met je op

Een proefles kost € 17,50

7 + 0 = ?