PowerYoga

Flow van houdingen

Dynamisch, energie opwekkend en meditatief tegelijkertijd, dat is PowerYoga. Je voert een breed palet aan houdingen uit, geleid door een speciale ademhalingstechniek, waardoor er een flow ontstaat.

PowerYoga komt voort uit Ashtanga Yoga, een klassieke yogavorm waarbij de volgorde van houdingen wereldwijd gelijk is. Bij PowerYoga wordt er gespeeld met die volgorde.

In Enschede

Ontspanning door inspanning

PowerYoga laat energie stromen en draagt tegelijkertijd bij aan een kalme(re) geest. Het relatief hoge tempo waarin je van houdingen wisselt doet een beroep op je conditie en spieren. Ook vraagt het beheersing van je adem en gedachten. Door inspanning ontstaat er ontspanning.

De effecten van PowerYoga merk je ongetwijfeld in je dagelijkse leven. Je kunt fysiek en mentaal veel makkelijker (mee)bewegen.

 

Fysieke uitdaging

Wil je actie, smul je van discipline en houd je van de puntjes op de ‘i’? Wil je werken aan je conditie, concentratie, balans, kracht en beheersing? Yoga dan mee.

Deze dynamische yoga is ook geschikt als je blessures hebt, fysieke of geestelijke belemmeringen kent of zwanger bent. Elke houding is namelijk aan te passen, zodat je altijd kunt meedoen.

Ja, ik kom graag een proefles PowerYoga volgen

YogaParts neemt hiervoor contact met je op

Een proefles kost € 17,50

1 + 7 = ?