Critical Alignment

Gezonde houding

Rolletjes, stripjes, bankjes en boogjes; bij Critical Alignment gebruik je allerlei ondersteunende materialen. Daarmee onderzoek je en verbeter je de oplijning (alignment) van je lichaam. Er is veel aandacht voor de stand van het bekken en de wervelkolom. Door een gezonde lichaamshouding kan energie beter stromen.

Wat vastzat is los gemaakt, waardoor je je ongetwijfeld energieker voelt!

Wervelkolom en bekken

Het alledaagse veroorzaakt dat je gemakkelijk verstijft in je lichaam en een ongezonde houding aanneemt. Bij Critical Alignment doorbreek je subtiel spanningen en blokkades. Je leert eerst te ontspannen, om vanuit daar weer een natuurlijke opbouw van de wervelkolom te vinden.

Weg met de spanning

Heb je last van vastzittende schouders, een zere nek, rugpijn? Heb je behoefte aan een gevoel van ruimte en wil je je weer energieker voelen, zowel fysiek als mentaal?

Elke oefening is zodanig aan te passen dat iedereen altijd kan meedoen. Critical Alignment is ook interessant voor yogadocenten vanuit een andere stroming.

Een paar keer per jaar kun je Critical Alignment volgen met gastdocent Paul Braaksma. Hij stond aan de wieg van deze yogavorm die wereldwijd steeds meer bekendheid geniet.

Kijk bij workshops om te zien wanneer de eerstvolgende Critical Alignment wordt gegeven.

Ja, ik kom graag een keer meedoen

Houd me op de hoogte

5 + 3 = ?