Critical Alignment – met stripje en boogje

Mét boogje

Het even geduurd, maar tot onze grote blijdschap komt Paul weer naar Enschede. In december reist hij weer af naar de stad die hij inmiddels omarmt, met stripjes en boogjes.

Iedereen die het lichaam goed wil oplijnen en openen is van harte welkom, of je nu ervaring in de yoga hebt of niet. Ervaar aan de hand van een rolletje, stripje en boogje de (nog onbenutte) ruimte in je lichaam.

Spanningen doorbreken

Het alledaagse veroorzaakt dat je gemakkelijk verstijft in je lichaam en een niet-optimale houding aanneemt. Daardoor stroomt energie niet zoals het zou mogen en kunnen stromen. Maar gelukkig is daar op een mooie manier iets aan te doen.

Je leert eerst te ontspannen, om vanuit daar weer een natuurlijke opbouw van de wervelkolom te vinden. Subtiel doorbreek je spanningen en blokkades. Dat leidt ongetwijfeld tot een gevoel van een krachtiger en vrijer lichaam.

Voor iedereen

Paul stond aan de wieg van de yogastroming Critical Alignment en heeft decennia-lange yoga en lesgeef-ervaring. Hij weet als geen ander met iedereen en ieders lichaam raad, dus of je nu yogadocent bent, gepassioneerd yoga-beoefenaar of nog maar net aan yoga doet (stroming maakt niet uit), het is voor iedereen leerzaam. Meedoen betekent 1 grote ontdekkingstocht met en door je lichaam. Met een groter lichaamsbewustzijn tot gevolg.

Paul geeft zowel zaterdag als zondag les. Je hoeft niet persé beide dagen mee te doen, maar we raden het wel aan. Dag 1 legt de basis, dag 2 is de verdieping. Wil je om wat voor een reden alleen dag 2 meedoen, neem dan contact op voor overleg.

Datum & tijdstip

Zaterdag 12 december

13.00 – 14.00 uur: meditatief het lichaam verkennen
14.00 – 16.45 uur: verdiepingsles

Zondag 13 december

9.00 – 10.00 uur: meditatief het lichaam verkennen
10.00 – 12.45 uur: verdiepingsles

Locatie

YogaParts Enschede of YogaParts Bornerbroek

Minimaal 10, maximaal 16 deelnemers

Opgave noodzakelijk, uiterlijk 7 december

Prijs

Zaterdag: € 82,50

Zondag: € 82,50

Beide dagen: € 150,-

Leden van YogaParts kunnen betalen met maximaal 4 (1 dag) / 8 strippen (2 dagen) + bijbetaling.

= inclusief gebruik materialen, thee en koffie en lekkers voor, tussendoor en na de tijd.

Ja, ik geef me op voor Critical Alignment

0 + 4 = ?