Critical Alignment – met boogje

Mét boogje

Het liefst willen we wel elke week les van Paul, maar Amsterdam – Enschede is nét even te ver. Paul weet het goed gemaakt en komt eind november graag weer naar de stad die hij inmiddels omarmt, dit keer mét boogjes.

Iedereen die het lichaam goed wil oplijnen en openen is van harte welkom, of je nu ervaring in de yoga hebt of niet. Ervaar aan de hand van een rolletje, stripje en boogje de (nog onbenutte) ruimte in je lichaam.

Spanningen doorbreken

Het alledaagse veroorzaakt dat je gemakkelijk verstijft in je lichaam en een niet optimale houding aanneemt. Een verkeerde lichaamshouding maakt dat energie niet volop kan stromen.

Bij Critical Alignment doorbreek je, met behulp van allerlei props, subtiel spanningen en blokkades. Je leert eerst te ontspannen, om vanuit daar weer een natuurlijke opbouw van de wervelkolom te vinden, wat kan leiden tot een gevoel van een krachtiger en vrijer lichaam.

Voor iedereen

Paul stond aan de wieg van Critical Alignment, heeft decennia-lange ervaring en geeft les aan de opleiding Critical Alignment. Hij weet met iedereen raad. Ook met mensen die nog niet eerder aan yoga hebben gedaan, maar wel geïnteresseerd zijn in de opbouw van hun lichaam. Meedoen leidt gegarandeerd tot een groter lichaamsbewustzijn, ook als je een andere yogavorm beoefent of yogadocent in welke vorm dan ook bent.

Paul geeft zowel zaterdag als zondag les. Je hoeft niet persé beide dagen mee te doen, maar we adviseren het wel ten zeerste, zeker als het je eerste kennismaking met Critical Alignment is.

Datum & tijdstip

Zaterdag 25 november

13.30 – 14.30 uur: meditatief het lichaam verkennen
14.30 – 17.30 uur: verdiepingsles

Zondag 26 november

9.30 – 10.30 uur: meditatief het lichaam verkennen
10.45 – 13.30 uur: verdiepingsles

Locatie

YogaParts Enschede

Minimaal 10, maximaal 16 deelnemers

Prijs

Zaterdag 25 november: € 60,-

Zondag 26 november: € 60,-

Beide dagen: € 110,-

Leden van YogaParts kunnen met maximaal 2 / 4 strippen + € 40,- / € 70,- betalen.

Ja, ik geef me op voor Critical Alignment