Ademhaling & Yoga Nidra

Ademhaling

Van alle dingen in het leven, is ademhalen het belangrijkste. Niemand kan leven zonder adem te halen. Toch ademen de meeste mensen maar half. Met een goede controle over je adem, wordt je leven aangenamer. Je raakt afvalstoffen makkelijker kwijt en je houdt stresssymptomen tegen. Je lichaam en geest worden rustig en je komt in een prettigere stemming.

De oefeningen blinken uit door eenvoud, maar werken groot. De oefeningen zijn gemakkelijk te onthouden en thuis te herhalen. De aandacht ligt op kalmerende ademhalingstechnieken.

Yoga Nidra

Yoga Nidra is een oude techniek waarbij je methodisch naar een zeer diepe ontspanning wordt begeleid.

Als je Yoga Nidra beoefent, lijkt het alsof je slaapt omdat je lichaam volledig ontspannen is, maar het bewustzijn is klaarwakker. Je plant een diepe wens of intentie (Sankalpa); een direct bevel van het bewustzijn aan het onderbewuste.

Voor iedereen

Ook als je nog niet eerder aan yoga hebt gedaan, ben je van harte welkom. De ademhalingsoefeningen en de ontspanningsoefeningen zijn voor iedereen – onervaren en ervaren – een grote weldaad. Samen brengen deze oefeningen je terug naar je eigen krachtige/rustige midden

Datum & tijdstip

Zondag 3 september

9.30 – 10.15 uur: Ademhaling
10.30 – 11.30 uur: Yoga Nidra
11.45 – 12.30 uur: Home made lunch

Locatie

YogaParts Enschede

Minimaal 10, maximaal 18 deelnemers

Prijs

Ademhaling & Yoga Nidra (incl. lunch): € 28,50

Leden YogaParts: 2 strippen + € 8,50

Ja, ik geef me op voor Ademhaling & Yoga Nidra