Holistic Pulsing

Wiegende beweging

Heerlijk zacht en subtiel, met als basis een wiegende beweging. Bij Holistic Pulsing wordt je gehele lichaam of delen hiervan ritmisch in beweging gebracht. De pulsen gaan van links-rechts en op-neer. Ze variëren in grootte en van gelijkmatig tot verrassend. Er wordt niets met kracht afgedwongen of geforceerd, de pulsen resoneren in jouw lichaam en doen hun werk. Pulsing is een zachte benadering, met een groots effect.

Je ligt aangekleed op je rug, buik of zij.

Vrij(er) voelen

Bij Holistic Pulsing wordt je lichaam herinnerd aan hoe energie vrij door je lichaam mag stromen op zowel fysiek, emotioneel als mentaal vlak. Het zelfherstellende vermogen van het lichaam wordt daarmee aangesproken. Een ontspannen gevoel is gauw bereikt.

Deze massage is ook goed te combineren met een Energetische Hoofdmassage.

 

Ontspannend en kalmerend

Holistic Pulsing is buitengewoon aangenaam voor iedereen. Het zorgt voor diepe fysieke ontspanning en heeft een kalmerende werking op het zenuwstelsel. Het kan bijdragen aan onthaasting, loslaten en verwerking van emotionele zaken. Het haalt je weg uit het denken.

Specifiek kan het zijn werk doen bij hoofd-, rug- en spierpijn, gewrichtspijn en stijfheid, maar ook bij stress, spanningen en vermoeidheid.

Voor kinderen die last hebben van driftaanvallen en lichamelijke klachten is Holistic Pulsing een geschikte massagevorm. Het is ook heerlijk voor moeder en baby tijdens de zwangerschap.

Ja, ik wil graag een Holistic Pulsing

Voor het inplannen van een massage neemt YogaParts contact met je op 

1 + 6 = ?