Facelift Massage

Stralende huid

Deze massage – met oorsprong in de Indiase cultuur – laat je gezicht ontspannen, geeft een stralender huid met minder zichtbare rimpels. Drukpunten in het gezicht worden behandeld aan de hand van acupressuurtechnieken in samenspel met een verstevigende gezichtsmassage.

Je ligt aangekleed op je rug op de behandeltafel.

Ontstressen

Leeftijd, leefomstandigheden, spanningen en stress hebben invloed op je huid. In het gezicht – met tientallen spieren – geeft dat meer rimpels en lijnen. Deze massage ontspant de spieren in je gezicht en stimuleert het de doorbloeding van je huid. Een Facelift Massage vertraagt het verouderingsproces. Je krijgt een stralender huid, met minder (diepe) rimpels, waardoor je jonger oogt.

Deze massage staat op zichzelf, maar is ook goed en heerlijk te combineren met een Energetische Hoofdmassage of een Anti Hoofdpijnmassage.

 

Fris gezicht

Facelift Massage brengt een diepe ontspanning, kalmeert en geeft rust aan je gezicht. Specifiek kan het spanningen uit je gezicht halen veroorzaakt door piekeren, stress, werkdruk, hoge psychische belasting, beeldschermwerk, emoties of slecht slapen.

Ja, ik wil graag een Facelift Massage

Voor het inplannen van de massage neemt YogaParts contact met je op

0 + 8 = ?